Belgrade Fair 2020

#B2Belgradefair2020

Kada nešto traje više od četrdeset godina, onda je teško reći nešto očaravajuće, nešto osvežavajuće, nešto novo. Možda je dovoljno reći: Evo nas još jednom i nastavljamo dalje, tu smo zbog vas, da ostvarite svoje poslovne i privatne planove – snove. A snovi se najčešće vezuju za putovanja, bilo da ih organizujete, bilo da sami putujete. Putovanja su danas više nego ikad način i stil života, bekstvo od realnosti i sve više mogućnost učenja i saznavanja. U tom stilu, nećemo nabrajati šta vam sajam sve nudi, samo ćemo vas podsetiti da… susreti sa starim prijateljima i saradnicima, uz čvrsti stisak ruke i iskrene osmehe ispune srce, a nova poznanstva unesu energiju da sledite nove ideje i poslovne prilike.

Mnoštvo ljudi iz različitih delova sveta, različitih kultura i navika iz više od 50 zemalja učiniće da se osećate kosmopolitski. Ukusna hrana i vrhunska vina pokrenuće vaša čula mirisa i ukusa. Ne očekujte „sterilnu” atmosferu, jer balkansku dušu je teško ukrotiti, ona traži muziku i ritam sa štandova i bina. Sa nama je ove godine kao zemlja-partner Egipat, koja poziva da je ponovo posetite, otkrijete i podelite svoje doživljaje sa bliskim ljudima.

Beogradski sajam turizma nudi vam posebnu atmosferu u gradu čije srce kuca 24 časa, dan i noć, noć i dan. Posle uspešnog poslovnog dana, kada utihne sajamska vreva, znajte da još niste završili posao, jer Beograd, glavni grad Srbije, ima posebnu atmosferu. Tu atmosferu čine interesantni ljudi, koje ćete sresti, pričati sa njima o muzici, filmu, modi, gastronomiji – opet o poslu, jer sve je to turizam.

Vidimo se na Beogradskom sajmu od 20. do 23. februara 2020. godine!

#B2Belgradefair2020

Beogradski Sajam turizma već više od 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poslovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ljubiteljima putovanja nudi brojne atraktivne i egzotične destinacije koje se predstavljaju kroz interesantan i šarolik program na štandovima i u sajamskim prostorima.

Najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi.

900 izlagača

650 domaćih izlagača u okviru programa „Srbija na jednom mestu”

250 inostranih izlagača iz 50 zemalja

12.500 poslovnih posetilaca

1.000 novinara iz zemlje i regiona

65.000 posetilaca

do 50% popusta na prodaju aranžmana

Sajam ugostiteljske opreme – HORECA

Međunarodni sajam vina – BEOWINE

Sajam suvenira „Vidi Srbiju“

Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

 

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više