Upoznajte Bitebell, rešenje za automatizaciju dostave


Bitebell Connect Vam omogućava da automatizujete unošenje porudžbina, poboljšate vreme pripreme, i pojednostavite upravljanje jelovnikom na svim platformama za poručivanje, kao što su Glovo, Wolt, i drugi..


Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika


Ukoliko Vaš restoran posluje na jednoj ili više platformi za poručivanje, onda sigurno znate koliko može biti teško i konfuzno obrađivati proudžbine koji stižu na svaki od uređaja koji ste dobili od tih platformi. Kada tokom dana konstantno stižu notifikacije sa svake platforme na njihov uređaj, a vi morate onda manuelno da ih prekucavate u Vaš POS sistem, to može dovesti do grešaka, raznih zastoja u obradi, i generalno loše efikasnosti restorana.

Manuelno unošenje ovih podataka postaje veliki problem ali i rizik sada kada porudžbine stižu putem platformi za poručivanje u sve većem broju.

Bitebell Connect je idealno rešenje za sve restorane koji imaju za cilj da eliminišu greške pri obradi porudžbina, automatizuju unos podataka u POS sistem, i unaprede poslovanje kroz brzu i pouzdanu obradu porudžbina.

Uz Bitebell Connect, Vaš restoran će najzad moći da isprati veliku potražnju za Vašim jelima i a Vi ćete ubrzo videti rezultate koji se ogledaju u zadovoljnim mušterijama i efikasnom poslovanju!


ZABORAVITE NA RUČNO UKUCAVANJE PORUDŽBINA U POS KASU


Automatizacija poslovanja je najbolji način da Vaš restoran napreduje na kompetitivnom tržištu. Bitebell Connect Vam omogućava da:

Image by Pexels from Pixabay


AŽURIRAJTE VAŠ MENI SA CENTRALIZOVANE PLATFORME


Vaše mušterije žele da vide da je Vaš meni ažuriran i da sadrži tačne informacije na svakoj platformi. Pošto Vaš restoran ima digitalno prisustvo na više različitih platformi, bitno je da informacije uvek budu ažurirane i tačne kako biste zagarantovali pozitivno iskustvo svakog kupca.

Bitebell Connect Vam pruža mogućnost da automatski ažurirate Vaš meni sa jedne, centralizovane platforme. Vaše izmene, bilo da ubacujete nova jela, izbacujete neka stara, ili trenutno neka jela skidate sa menija, će se automatski ažurirati i pojaviti na platformama za poručivanje preko kojih poslujete.

Ova funkcija će Vam uštedeti vreme koje biste proveli manuelno ažurirajući meni na svakoj platformi, ali još bitnije, ovako ćete izbeći greške i propuste koji mogu dovesti do nezadovoljnih mušterija.

Isto tako, ova funkcija Vam omogućava da brzo i lako ubacujete razne promotivne ponude u Vaš meni, kao i da se brzo prilagodite zahtevima potrošača kako biste uvek bili ispred Vaše konkurencije.

Photo by Nick Karvounis on Unsplash


SVI PODACI NA JEDNOM MESTU UZ BRZU I LAKU OBRADU


Bitebell Connect Vam omogućava da pratite sve porudžbine na centralizovanoj platformi, u realnom vremenu. Svi podaci koji stižu sa platformi za poručivanje se agregiraju na jednom mestu, čime možete lako da kontrolišete protok informacija, koordinišete sa Vašim timom, i efektivnije vodite Vaš biznis.

Ujedno, kada ručno unosite podatke i prekucavate porudžbine u Vaš POS sistem, vaši zaposleni to rade određenim tempom. Taj tempo moze biti brži ili sporiji, ali svakako ne može biti brz i efikasan kao automatsko unošenje porudžbina, istog trenutka kada je mušterija potvrdi na nekoj od popularnih platformi.

Bitebell Connect Vam ovime omogućava

Monitoring svih podataka i porudžbina na centralizovanoj platformi

KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više
Ministarstvo finansija sačinilo radnu verziju Nacrta zakona o fiskalizaciji
Ministarstvo finansija sačinilo radnu verziju Nacrta zakona o fiskalizaciji
Pogledajte Više