Master LPFR

www.lpfr.online

Master LPFR je lokalni procesor fiskalnih računa

Lokalni procesor fiskalnih računa je obavezan element Elektronskog fiskalnog uređaja (EFU). Master LPFR je prilagođen za korišćenje od strane svih obveznika fiskalizacije. Može se koristiti uz bilo koji Elektronski sistem za izdavanje računa (ESIR) koji je akreditovan od strane Poreske uprave. Upotrebom Master LPFR-a poreski obveznici ispunjavaju svoju obavezu propisanu novim modelom fiskalizacije.


Šta su prednosti upotrebe Master LPFR?

Za rad ovog softverskog rešenja nije neophodna nabavka novog, dodatnog računara ili sličnog hardvera koji je namenjen radu Master LPFR-a. Master LPFR je moguće instalirati i koristiti na bilo kom postojećem računaru sa čitačem smart kartica, koji se pored toga koristi i u druge poslovne svrhe kao što su korišćenje raznih poslovnih softvera, servera, POS kasa i slično. Pored instalacije na računaru, Master LPFR je moguće instalirati i koristiti na specijalizovanim pultnim terminalima koji u sebi sadrže POS softver, specijalizovanim Android uređajima, koji u sebi sadrže Master LPFR, štampač i čitač kartica. Master LPFR omogućava korišćenje efikasnih rešenja, koja kao takva u potpunosti zadovoljavaju obavezu poreskih obveznika po pitanju novog modela fiskalizacije.


Master LPFR karakteristike


Centralni online monitoring Master LPFR-a

Svi korisnici Master LPFR-a imaće mogućnost tehničke podrške 24/365 u vidu monitoringa od strane tehničkog tima. Tehnički tim će u svakom momentu imati informacije o stanju svakog pojedinačnog LPFR-a, i samim tim uvid u bilo koji vid tehničkog problema sa kojima se korisnici susreću. Ukoliko su korisnici zainteresovani, omogućićemo praćenje i izveštavanje o statusu LPFR-a putem mail-a, telefona, ili u vidu ticket zahteva.


Najčešće postavljana pitanja

Koji je rok za prelazak na novi model fiskalizacije, odnosno upotrebu Master LPFR-a?

Prelazni rok za uvođenje nove fiskalizacije u Republici Srbije je od 01.11.2021 do 30.04.2021. Poreski obveznici već od 01.11.2021 mogu ispuniti svoju zakonsku obavezu na ovaj način. Istekom prelaznog roka, nabavka MASTER LPFR rešenja postaje njihova zakonska obaveza.

Koje su tehničke karakteristike Master LPFR rešenja?

Master LPFR je kompatibilan sa svim POS aplikacijama koje su akreditovane od strane Poreske uprave. Predstavlja vrstu HTTP sevirsa baziranu na JSON-u i može se instalirati na Windows i Android sistemima. Master LPFR omogućava izdavanje fiskalnih računa čak I kada internet konekcija nije prisutna.

Kako mogu da instaliram Master LPFR i ispunim svoju zakonsku obavezu?

Proces instalacije, licenciranja i preuzimanja možete izvršiti u samo 3 klika preko web portala lpfr.online

Napredne funkcije Master LPFR rešenja

Pored toga što sadrži sve obavezne elemente propisane od strane Poreske uprave i u potpunosti zadovoljava specifikaciju Master LPFR elemenata fiskalnog uređaja (EFU),

Master LPFR je proširen sa naprednim fnkcionanostima koje korisnicima omogućavaju jednostavnij, brži i komforniji rad:

Napomena*: Napredne funkcionalnosti su promenljive, odnosno,

mogu se dodatno prilagođavati po zahtevu korisnika.

Za sva pitanja i sugestije, molimo Vas da nam pišete.

Demo verzija Master LPFR

Uskoro će na portalu www.lpfr.online biti dostupna i demo verzija za testiranje

Zainteresovani ste za saradnju?

Za sve zainteresovane poslovne partnere, otvoreni smo za saradnju.

Pozovite nas ili nam pišite.

 

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Ministarstvo finansija sačinilo radnu verziju Nacrta zakona o fiskalizaciji
Ministarstvo finansija sačinilo radnu verziju Nacrta zakona o fiskalizaciji
Pogledajte Više