Festival DOBRE kafe u novom terminu

Novi termin

“Festival DOBRE kafe 2K20” zbog novonastale situacije i odluke da na snagu stupi vanredno stanje neće biti na programu 4. i 5. maja 2020. kako je planirano u prostorijama GO Vračar, već će najveći kafe događaj u Srbiji biti odložen za period kada se budu stekli uslovi.

Ekipa našeg portala, kao organizator festivala, je pokušala da sačeka poslednji momenat da ne odloži događaj koji su Beograđani čekali četiri godine, ali Korona virus je ipak trenutno “jači”, tako da nema ni minimalnih uslova da se organizuje kafe spektakl.

“Nadali smo se da će se nešto promeniti i da ćemo se svi videti u prostorijama Gradske opštine Vračar početkom aprila. Ipak, pandemija je napravila velike probleme i proglašenjem vanrednog stanja postalo je jasno da moramo da odložimo naš premijerni festival. Ovo je samo odlaganje, nikako otkazivanje događaja i srećni smo što u Gradskoj opštini Vračar imamo pravog partnera koji želi da Vračarce i Beograđane počastimo sjajnim događajem u momentima kada prođu veliki problemi koje trenutno svi imamo”, jasan je glavni i odgovorni urednik portala i jedan od organizatora Bojan Đorđević.

Optimistično verujemo da ćemo “Festival DOBRE kafe” organizovati već početkom maja. O svim detaljima redovno ćemo vas obaveštavati…

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više