“Festival DOBRE kafe” na Vračaru!

Vidimo se 4 i 5 aprila na Vračaru

Posle nepune četiri godine Beograd će na radost svih kafopija dobiti kafe događaj kakav zaslužuje! Naime, tim KAFICA.RS u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar organizuje početkom aprila (4/5.) “Festival DOBRE kafe 2K20.” u zgradi opštine, na kome će, po planovima organizatora, učešće uzeti 20-ak izlagača iz kafe sveta i 10-ak kompanija koje se bave delatnostima koje se “naslanjaju” na kafe industriju.

Dvodnevni festival biće obogaćen kafe radionicama sa predavačima iz regiona i Italije, a posebno će biti zanimljivo na “takmičarskom stejdžu”, gde će se baristi i barmeni boriti za zvanje najboljeg u pravljanju koktela od alkohola i kafe.

“Pred nama je događaj koji će oduševiti kafe zaljubljenike iz Beograda i ragiona. Spremni smo da vratimo naš grad na kafe scenu, posle pauze od četiri godine. KAFICA tim će se potruditi da svi koji nešto znače u kafe svetu budu početkom aprila na Vračaru i da dva dana uživamo u čarobnom svetu. Ponosni smo što ćemo ugostiti kafe znalce iz regiona, ali i Italije, Austrije i Grčke. Praznik kafe ćemo oboležiti i dodelama priznanja za “Kafe facu 2020. godine”. Kafopije nemaju opravdanja da ne budu na Vračaru početkom aprila”, jasna je direktorka festivala i portala KAFICA.RS Maja Bekčić Petrović.

Već sada je poznato da će “Festival dobre kafe 2K20.” svečano otvoriti operativci GO Vračar i Skupštine grada, dok će promoteri festivala biti kafopije iz umetničkog i sportskog života.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-WHRUzz_eHE&feature=emb_logo

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više