Brza priprema porudžbina u kuhinji i šanku uz Kitchen display sistem (KDS)

Želite da porudžbina gosta bude gotova što pre?

Želite da porudžbina gosta bude gotova što pre?

KDS je poseban modul programskog rešenja B master, i predstavlja kitchen display monitor za rad, namenjen za primenu u ili u kuhinji ili u šanku. Po potrebi, možete staviti više displeja (obično se stavlja jedan za kuhinju a jedan za šank).

 

KDS je interaktivan sa kasom i stoga jednostavan za korišćenje i praktičan za rad. Kao primer rada, u trenutku kada konobar otkuca porudžbinu, kuhinja dobija zvučnu signalizaciju da je stigla porudžbina, a kada kuvar prihvati porudžbinu dobija se signalizacija da kreće vreme pripreme. U trenutku kada kuvar završi porudžbinu, ona se sklanja sa ekrana i konobaru stiže tiket na B master programu da je porudžbina gotova. Ako se desi da je ograničen broj tiketa na KDS-u, uvek će postojati notifikacija o porudžbini na čekanju kako bi kuvari znali da postoji porudžbina koju trenutno ne vide. U programu postoji i opcija gang koja se vidi i na KDS-u.

S druge strane, ukoliko se porudžbina stornira od strane menadžera ili ovlašćenog lica, KDS-u daje signal za obustavu spremanja. Pored toga, svaka porudžbina može da se modifikuje ukoliko gost ima posebne želje (bez priloga, više pečeno i sl.). Ovo je zgodno za Fast Food restorane gde mogu da se stavljaju opisi cele porudžbine sa tačnim opisom za svakog gosta ponaosob (tačni prilozi, za poneti i sl).

Isto tako, mogu se podešavati brojevi tiketa u zavisnosti od obrta kucanja. Na taj način, mogu da se pojavljuju 6 redova sa 2 kolone ili 3x3 ili 10x4 - sve u zavisnosti od udaljenosti od osoblja. Pored toga, može se menjati i veličina fonta na displeju.

Osim ovih opcija, postoji i opcija spajanja stolova (tj. porudžbina) kao i opcija gašenja displeja na zadato vreme (koja se najčešće koristi za šank).

Uz korišćenje KDS-a, povećavate efikasnost osoblja uz precizno definisane zadatke i vremenske okvire. Takođe možete da sortirate porudžbine za bolji uvid i lakšu pretragu. 

 

KDS je idealan program za:

- restorane,

- kafiće,

- picerije,

- poslastičarnice 

- Fast Food-ove…

 

Benefiti

 

Porudžbine su sortirane hronološki i po konobarima - bez zabune i loše komunikacije

Jasno ispisani modifikatori porudžbina - bez pogrešnih porudžbina

Bolja organizacija kuhinje ili šanka ubrzanje procesa rada

Podela kuhinje po sektorima (gril, hladna predjela, salatarnica itd.) - brže pravljenje porudžbina

Kompletna kontrola kuhinje od strane šefa kuhinje - bolja organizacija i veća zarada

 

Ukoliko vam se čini da je KDS nešto što bi koristilo vašem poslovanju, kontaktirajte nas na 011 4 405 404 ili 069 15 555 15 kako biste saznali više informacija ili se raspitali o ceni.

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više