A koliko ovo košta?

Saznajte cenu prozivoda za sekund uz Price Checker

Da li vam se desilo da kupci ne mogu da pronađu prodavca u vašem objektu kako bi saznali cenu proizvoda? 

T master je rešio problem za proveravanje cene na listu mesta preko bar koda Price Checker-om. Primarna funkcija Price Checkera je da prikaže ime i cenu proizvoda na displeju nakon što se očita bar kod - dakle, dovoljno je samo da kupac prinese proizvod uređaju i sazna cenu iste sekunde!

Price Checker može da se pričvrsti na zid, stub ili čak na police sa proizvodima kako bi vašim kupcima olakšao pronalaženje cene za željeni artikal. Na ovaj način, ne morate da zapošljavate dodatnu radnu snagu u vašem objektu - i naravno, štedite novac. Takođe ne gubite vaše kupce jer oni za par sekundi saznaju cenu prozivoda čime se i pospešuje ukupno iskustvo potrošača u vašem objektu.

Price Checkeri se brzo i lako instaliraju, i ne zauzimaju prostor a rizik od oštećenja je minimalan jer ne mogu da se pomeraju ili sruše. Naravno, mogu se postaviti bilo gde u radnji i lako premeštati prema vašim potrebama. 

Svakako, Price Checkeri eleminišu potrebu za pojedinačnim obeleživanjem cena ili pomažu kupcu da, ukoliko ne postoji jasno obeležena cena, dobiju pravu informaciju. Naravno, Price Checker može da se instalira u svim objektima prodajnog lanca.

Sam ekran Price Checkera je jednostavan za upotrebu i dizajniran da pomogne da potršoču da lako i brzo dođe do informacije. Svi podaci koji se prikazuju na ekranu mogu se prilagođavati vašim potrebama (npr. ime artikla i cena proizvoda). Takođe, početni ekran Price Checkera se može brendirati sa vašim logom.

 

Price Checker može da prikazuje multimedijalne formate i slike i video i prikazuje promocije u marketu ili reklame potrošačima.

 

Benefiti: 

• prikazivanje cene iste sekunde kada se prisloni na bar kod

• dodatna vrednost objekta - Price Checkeri dodaju na profesionalnosti i ozbiljnosti vašeg biznisa

• brza i jednostavna čitljivost bar koda: čak i sa određene udaljenosti i nečitkih bar kodova (npr. na zamrznutim prozivodima)

• estetski prijemčiv dizajn

• pristupačna cena

• kompaktna veličina

 

Ukoliko vam se čini da je Price Checker nešto što bi koristilo vašem objektu, kontaktirajte nas na 011 4 405 404 ili 069 15 555 15 kako biste saznali više informacija o postavljanju i ceni.

Bolja efikasnost, manje grešaka i bolje ocene korisnika
Pogledajte Više
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
KAKO DA SE EFISKALIZUJEM?
Pogledajte Više
Master LPFR
Master LPFR
Pogledajte Više