O nama

Upoznajte nas

Ukratko o nama

 

5.com d.o.o. je osnovan 2006 godine kao preduzeće koje se bavi usko specijalizovanim razvojem softwera u oblasti ugostiteljstva.

Od samog starta vizija osnivača je da korisnicima ne isporućujemo samo informacione sisteme već da korisnicima pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu.

Vremenom su korisnici prepoznali našu ideju da suvoparnu prodaju softwera zamenimo uslugom "All In One" gde korisnik može sve naći na jednom mestu, upravljanje projektom, implementaciju, informacione sisteme, POS opremu, fiskalnu opremu, održavanje i servis.

5.com već godinama dokazuje svoju teoriju koja se pokazala i u praksi, a to je , da ne postoje dva ista korisnika, dve iste instalacije, dva ista naćina rada.

Zato ponosno govorimo da je naš moto:

"Software for Business and Pleasure" 

Zašto korisnici biraju 5.com i Master Informacione Sisteme ?

 
Bez obzira da li upravljate hotelom, restoranom, wellness centrom ili prodavnicom, “Master” programska rešenja se prilagodjavaju vašem načinu poslovanja.

 

Iskustvo i realizacija potreba naših korisnika u ovoj oblasti od 20+ godina dovela je danas MASTER programska rešenja da su sastavni deo svakog poslovanja. Sa naprednim "user friendly" interfejsom, kompletnim radom u samo “tri klika “ vašim zaposlenima pruža preglednost, sigurnost, jednostavnost i brzinu u radu, dok menadžmentu pruža uvid u poslovanje a vama kao vlasnicima pruža kompletan monitoring poslovanja i optimizaciju poslovnih procesa čime poboljšava vaše poslovanja a samim tim štedi vaše vreme i vaš novac.


Sa tehničkom podrškom 24/7/365, Master programska rešenja su vaš pravi izbor. 

STATISTIKA O NAMA 

 

20+ godina iskustva - Iako je 5.com osnovan 2006 godine, zapošljava usko specijalizovane stručnjake koji su više od 20 godina u informacionim tehnologijama u oblasti ugostiteljstva.
Dugi niz godina rada i veliki broj instalacija, doveli su nas u sam vrh. 5.com veliku pažnju posvećuje edukaciji svojih kadrova, zato i planiramo da ostanemo na vrhu.

92% zadovoljnih korisnika - Po anketi koju sprovodimo od 2010 godine, zaključno sa početkom 2017 godine, procenat zadovoljnih korisnika se iz godine u godinu neprestano povećava od 78% sa početka 2010 godine do trenutnih 92% početkom 2017 godine. 
Ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na ukazanom poverenju i obećamo da ćemo se u budućnosti truditi da budemo još bolji.

87% naših korisnika nas preporučuje - Nakon svih godina rada, i dalje naša najbolja reklama je preporuka naših korisnika. Hvala vam na ukazanom poverenju.

84% naših korisnika koristi paušalno mesečno održavanje - Prateći svetske trendove, sve veći broj korisnika outsorsuje održavanje informacionog sistema čime timu 5.com poverava ovaj važan segment svog poslovanja, samim tim smanjuje svoje troškove za zaposlene dok u svakom momentu ima podršku profesionalnog tima koji može da odgovori svakom njihovom zahtevu. Naši korisnici kod nas mogu naći sve na jednom mestu, od consaltinga do realizacije.

Upoznajte bolje 5.com

 

Informacioni sistemi su budućnost! Koren 5.com d.o.o. leži u registar kasama. To iskustvo nam je omogućilo da iskoristimo sve dobre i potrebne funkcionalnosti starih sistema u nove Informacione Tehnologije. Danas je naša obaveza prema vama da pratimo tržište najnovijih tehnologija i visoko sofisticiranim sistemima.


Usavršavanje našeg znanja, kroz širenje oblasti delovanja i raznolikost, upotpunilo je sadasnje  dodatne usluge u sektoru razvoja informacionih tehnologija za embedded sisteme, pos sisteme, mobilne uredjaje i web tehnologije.

Želite da postanete naš korisnik?

Kontaktirajte nas