O nama

Upoznajte nas


Preduzeće

 

5.com d.o.o. posluje na prostoru Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a osnovan je 2006. godine.

Preduzeće se bavi IT razvojem specijalizovanih programskih rešenja u oblasti hotelijerstva, restoraterstva i trgovine, dok je poslednje programsko rešenje je nastalo kao odgovor na potrebe tržišta za softverom za evidenciju zaposlenih.

 

Trenutni broj ostvarenih instalacija je preko 1.600, dok je najveći korisnik lanac od 150 objekata sa preko 600 zaposlenih, koji rade svaki dan od 2015. godine na našim programskim rešenjima. 

 

Sva programska rešenja su rezultat rada tima programera u saradnji sa timom tehničke podrške. Tehnička podrška je korisnicima na raspolaganju 24h svih 365 dana u godini. 

  

U zemljama u kojima poslujemo saradnju smo razvili sa 30 distributera sa kojima imamo ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji.

 

 


Cilj

 
Naš osnovni  cilj je da korisnicima pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu. Usluga koju možemo pružiti trenutno obuhvata fiskalizaciju, POS opremu, implementaciju, tehničku podršku, servis, konsalting u oblastima poslovanja...


Vizija 

 

Prateći trendove u razvoju IT tehnologije pre tri godine sa nativnih aplikacija doneli smo odluku da sva programska rešenja prepišemo u web tehnologiju.  Vizija 5.com-a jeste očuvanje postojećih korisnika i unapređenje pozicije na tržištu. 


Naš moto

 

Kvalitetna tehnička podrška, tim programera koji prate razvoj tržišta i pristupačna cena programskih rešenja su naš moto. Zadovoljan korisnik je naša najbolja preporuka!

 

Želite da postanete naš korisnik?

Kontaktirajte nas