O NAMA

5.com d.o.o. osnovan je 2006. godine i uspešno posluje na prostoru Srbije i Republike Srpske. U zemljama u kojima poslujemo takođe smo razvili i poslovno-tehničku saradnju sa 30 distributera.

Preduzeće 5.com d.o.o. bavi se IT razvojem specijalizovanih programskih rešenja u oblasti hotelijerstva, restoraterstva i trgovine. Sva programska rešenja su rezultat rada tima programera u saradnji sa timom tehničke podrške koji je korisnicima na raspolaganju 24h svih 365 dana u godini. Naše poslednje programsko rešenje je nastalo kao odgovor na potrebe tržišta za softverom za evidenciju zaposlenih.

Rezultat je preko 2700 ostvarenih sistemskih instalacija, dok je najveći korisnik lanac od 210 objekata sa preko 1400 zaposlenih, koji rade svaki dan na našim programskim rešenjima od 2015. godine.

Cilj

Cilj

Naš osnovni cilj je da korisnicima pružimo kompletnu sistemsku uslugu na jednom mestu. Usluga koju pružamo obuhvata fiskalizaciju, POS opremu, implementaciju, tehničku podršku, servis, konsalting u oblastima poslovanja.

Vizija

Vizija

Naša vizija je očuvanje postojećih korisnika i unapređenje pozicije na tržištu - prateći trendove u razvoju IT tehnologije, sva programska rešenja prepisujemo u web tehnologiju.

Naš moto

Naš moto

Zadovoljan korisnik je naša najbolja preporuka a kvalitetna tehnička podrška, tim programera koji prate razvoj tržišta i pristupačna cena programskih rešenja je naš poslovni moto.

Želite da postanete naš korisnik?

Kontaktirajte nas