TeamViewer

podrška na daljinu

Ojačavanje bezbednog daljinskog pristupa i podrške

 

TeamViewer povezuje ljude, mesta i stvari širom sveta na najrazličitijim platformama i tehnologijama.

TeamViewer ima više pruzimanja od 30.000 po satu. To je kao da svaki stanovnik u gradu prosečne veličine u Americi preuzme TeamViewer svakog sata.

Podrška na daljinu

 

Svako poslovanje, bez obzira na veličinu, može da ima koristi od fleksibilne i efikasne usluge IT podrške, a izuzetno razvijene funkcije softvera TeamViewer i intuitivni interfejs pružaju jedinstveno sveobuhvatno rešenje. Uz moćnu sposobnost pristupa na daljinu i funkcionalnosti između platformi, podrška na daljinu je jednostavna. Uz momentalno povezivanje sa bilo kojim uređajem na svetu, možete da određujete prioritete zahteva za uslugu i da koristite izveštavanje o integrisanom povezivanju da analizirate učinak svoje podrške na inteligentan način.

Pristup iz daljine

 

Funkcionalnost TeamViewer-a omogućava vam da daljinskim putem pristupate računarskim i mrežnim resursima, bez obzira na to gde se nalazite. Daljinski pristup osigurava da ćete uvek imati pristup uređajima koji su vam potrebni, onda kada su vam potrebni. Bilo da želite da obavljate IT održavanje ili da preuzmete datoteke, možete da pristupate daljinskim putem dok radite od kuće. Međutim, TeamViewer je mnogo više od softvera za daljinski pristup. Uz TeamViewer možete da pokrećete sastanke i daljinskim putem da pristupate uređajima bez potrebe za promenom aplikacija. To je ono što ga zaista izdvaja od drugog dostupnog softvera za daljinski pristup.

Mobilno povezivanje

 

TeamViewer nudi mogućnost povezivanja sa svim Windows, macOS ili Linux računarima pomoću velikog dijapazona različitih mobilnih uređaja zasnovanih na operativnim sistemima Android, iOS, Windows ili BlackBerry. Takođe daljinski kontrolišite druge mobilne uređaje sa sopstvenog mobilnog uređaja.

  • Pružajte podršku sa svog mobilnog u uređaja.

  • Daljinski kontrolišite računar ili mobilni uređaj da biste rešavali probleme ili vršili ažuriranje.

  • Delite datoteke svih veličina uz brzinu prenosa do 200 MB/s.

  • Šaljite posebne kombinacije tastera (npr. Ctrl+Alt+Del) na udaljeni računar.

Želite da postanete naš korisnik?

Kontaktirajte nas